Friday, 5 May 2017

nota rawak

  1. dah masuk bulan lima, hidup aku masih dibawah. belum dapat kerja. aku nak kerja. aku perlukan sumber kewangan. 
  2. kurang 30 hari nak puasa. kau dah ganti puasa?
  3. ibu mengandung kena pam susu dan upload di facebook ke?
  4. jauh disudut hati aku nak kahwin juga. tengah simpan duit. doakan aku 2020 kahwin okay?
  5. aku rasa nak berhenti menjelajah sebentar. stop sampai bulan 5 ni je. sambung nanti lah lepas kahwin :P (tapi trip jepun dan sabah tak boleh cancel)
ini gambar aku pergi melaka tempoh hari. mana aku? yang ambil gambarlah.


1 comment:

Sarah said...

gambar bawah tu kau edit pakai apa? lol.

Random

Halo semua apa khabar kau? Aku bosan sebenarnya. Jadi aku rasa macam nak menulis benda random yang terlintas dalam kepala aku. Hari ini ha...