Posts

Showing posts from December, 2016

Recap 2016 - A year in review

Image
Assalamualaikum dan hi semua.

Lama aku tidak menulis dalam laman ini, bukanlah kerana kekangan masa tapi kerana kurangnya idea untuk menulis. Hehe lagipun dah lama tak pergi travel, jadi takde apa nak diisi dalam ni.

Tajuk kemain omputih, tapi aku tetap selesa dengan bahasa Melayu. Hehe. So, seperti tajuk yang tertera, aku nak tulis detik-detik pahit manis aku sepanjang 2016 ni. Nak diringkaskan, aku boleh katakan 2016 ialah tahun yang bermacam rasa. Ada pahit ada manis. Haha. Kalau ikut graph kehidupan tu, 2016 ni graph dia macam berselirat tau.


So, meh kita tengok azam baru 2016 aku. Tercapai ke tidak.

Goals for 2016 (To be edited) Lesen moto ---- L je ada. P takde pasal ayah aku tak bagi aku bawa moto gi keje. Hehe. And aku malas nak masuk kelas. Motor sendiri (Paling terbaik: LC, paling teruk: LC secondhand) --- dah tak bagi bawak moto gi kojo macam mana nak beli?Saving 6 bulan gaji. --- masih merangkak lagi haha. Not gonna travel overseas as I need to save some money for saving an…

Konflik Hidup

Adakah normal untuk menjadi dewasa kau kena berhadapan dengan kesunyian?
Dan akhirnya kau dah lali sampaikan kau dah tak peduli kiri-kanan, yang kau tahu kau harus teruskan kehidupan.

Semoga aku, dan kamu semua terus kuat.