Wednesday, 17 August 2016

Sepatah dua kata.

Assalamualaikum.
  1. Menjadi single tidaklah seteruk yang aku sangka. Aku ingat aku dah nak mati rupanya aku alhamdulillah masih hidup sampai sekarang. 
  2. Bila fikir balik, aku ni bodoh bila bab cinta. Tapi aku dah belajar banyak benda.  
  3. Aku ada suka someone. Tapi aku taktahu aku kena confess ke tak macam sebelum-sebelum ni aku buat. Sebab aku rasa ni temporary je. Haha. Tapi at the end of the day aku cuma cakap pada Dia yang aku suka si jejaka ini sebab aku tak sanggup nak berdepan dengan kejanggalan. Maybe I should wait longer. But I do wanna know more about you (: 
  4. Aku taktahu macam mana nak bagi hint HAHAHAHAHAHA
  5. Aku suka berlari. Bila berlari aku boleh tengok alam sekeliling. Aku rasa bebas bila berlari. Harapnya aku istiqamah. 
  6. Changing to be another person is definitely difficult. I'm still adapting to a new me. But I definitely love her more than her old self. 
  7. Senyum selalu. 

No comments:

nota rawak

dah masuk bulan lima, hidup aku masih dibawah. belum dapat kerja. aku nak kerja. aku perlukan sumber kewangan.  kurang 30 hari nak puasa. ...