Sunday, 9 August 2015

Graduan :)


Assalamualaikum,

Lama sudah blog ini menyepi dari sebarang berita. Aku sebenarnya nak mengumumkan bahawa aku dah pun habis belajar di UTM. Kehidupan aku sejak akhir akhir ni menarik jugak ah.

Alhamdulillah, aku bergelar graduan tapi aku tak first class pun. Aku second class upper. Sikit je lagi nak first class. Tapi takde hal la.

Aku juga dah dapat kerja. Alhamdulillah. Huhu. Aku malas lah nak fikir nak sambung ke kerja. Baik aku kerja je. Dapat juga aku membalas jasa mak ayah eceywah hahahahahahaahahahah XDDD

Rasanya tu je update terkini.
Aku taktau dah nak tulis apa haha banyak je tapi let it be secret ah lol.

Nantila. Kalau rajin :)

No comments:

on the way menjadi dewasa (kot)

Menjadi dewasa. Tidak pernah diberitahu oleh sesiapa bahawa menjadi dewasa adalah berarti menjadi manusia yang harus membuat pilihan. Life i...