Monday, 18 May 2015

Selamat pengantin baru, Syahwal!

assalamualaikum,
Pada 15052015, abang aku telah selamat mendirikan masjid dengan wanita pilihan hati dia iaitu akak ipar aku lah LOL. Nama dia biarlah rahsia hehe. Tak lah. Nama dia Aneesya. Cukup tahu tu je.

Tahniah diucapkan kepada abang aku.
Perasaan aku? Sayu doe hahaha. Serius. Masa aku tulis ni pun bergenang je rasa. Entah kenapa ye ada perasaan ini? Mungkin sebab aku tak sangka yang ye lah abang aku jenis main-main, tapi kahwin dah dia. Aku tahu jugak lah sejarah percintaan dia tapi itu semua tinggal sejarah. Kahwin dah pun haa ni.

Feeling dia lain macam la. Yelah selama ni tengok sepupu je kahwin, tapi kalini tengok abang sendiri. Cam entah lah. Aku happy, tapi dalam masa sama aku cam terharu? Ke sayu? Entahlah. Yang penting aku happy. Dan doa aku semoga abang aku dan family bahagia sehingga ke syurga. Jangan lupa tanggungjawab terhadap keluarga dan sentiasa diberkati kehidupan dia dan keluarga. Paling penting aku nak anak sedara comel comel haha xD

Apa-apapun ayuh layan sedikit gambar.



Ni je gambar yang aku ada masa bersanding. Sebab aku dengan adik aku kejar flight. Flight kitorang balik ke JB pukul 3. Kendurinya nasib baik jam 12.30. Kalau tak memang aku tak pergi.

herher.

Apa-apapun nantikan kenduri di KL pula inshaAllah :)

No comments:

on the way menjadi dewasa (kot)

Menjadi dewasa. Tidak pernah diberitahu oleh sesiapa bahawa menjadi dewasa adalah berarti menjadi manusia yang harus membuat pilihan. Life i...