Friday, 6 March 2015

EPIK HIGH - Happen Ending

Hai semua.
Aku nak share sikit lagu favorite aku yang terkini iaitu lagu Epik High - Happen Ending. Aku taktahu sejak bila aku minat dengan Epik High ni. Aku kenal Epik High sebab si Tablo ni la. Korang layan tak cerita The Return of Superman? Cerita tu pasal ayah ni kena jaga anak diaorang tanpa bini selama 48 jam. Dulu Tablo ni one of the fathers yang terlibat dalam variety show ni. Anak dia nama Lee Haru. Comel okay Haru ni. Haha.

Tablo, Mithra Jin and DJ Tukutz
Lee Haru yang suka ikan.
Lee's: Kang Hye Jong, Lee Haru, Tablo. 


Anyway aku bukan nak cerita pasal family Tablo ni, tapi aku nak korang tolonglah dengar lagu ni HAHAHAHAHA.

BEST GILA OKAY! GRRR

Aku siap layan spotify lagu diorang je okay.
ENJOYICCEEE



Spoiler


Born Hater


No comments:

Random

Halo semua apa khabar kau? Aku bosan sebenarnya. Jadi aku rasa macam nak menulis benda random yang terlintas dalam kepala aku. Hari ini ha...