Monday, 23 February 2015

Semester Baru

Assalamualaikum.

Alhamdulillah telah pun memulakan semester baru hari ini. Tapi kelas belum mula lagi. Untuk sem ni aku ada tiga kelas je. Sempoi weh haha.

Harapan untuk semester ni ialah nak habis dengan cemerlang dan boleh mula fikir pasal kerjaya atau sambung master. Tapi deep down in my heart aku taknak sambung master haha. Boleh tak? HAHAHAHA.


Result intern haritu pun alhamdulillah. Terima kasih sv.

Jadi, selamat memulakan semester baru!

No comments:

Berlarilah

Pada suatu hari, aku masih ingat, aku duduk depan pc kat office di Damansara Height, sedang kusut memikirkan masalah yang melanda diri aku ...