Saturday, 6 December 2014

Edisi Jelajah - Melaka

Haha. Minggu ni aku ke Melaka pula. Hihi.

Berjalan je kerja. Takpe, sementara masih muda ni, kita jalan je. Tapi duit pula masalah :P

Kenapa aku ke Melaka? Sebab aku nak jumpa kawan-kawan ler. Diorang pergi majlis Konvokesyen Atiqah kat Lendu. Pastu aku ajak diorang sekali untuk jalan-jalan melaka. Hehe.

Sebenarnya cuti ni very short. Pergi Khamis balik Jumaat.Haha letih gila okay.

 Tak banyak pun yang aku share. Aku sebenarnya rasa nak beli camera. Bila ada camera baru rajin nak ambil gambar. Takde kamera ada QX10 pun jadilah. Hmm

Aku makan apa ye kat sana haha. Seingat aku, breakfast makan nasi lemak je. Kat warung asam pedas depan casa de rio. Asam Pedas Mak Minah kut.

Memula nak gi Calanthe Art Cafe, tapi tutup. Pelik jugak. Sebab katanya tu breakfast spot. Orang Melaka breakfast pukul 11 pagi kut. Haha

Nampak cream puff, berhenti. Haha.


Pastu masa on the way ke kereta, nampak kedai Cendol. Berhenti jugakk. 


Harga reasonable dengan isi. Haha. 


The only reason kenapa aku bersusah payah datang Melaka is them... Hhehehe.



 Last but not least, congratulations Atiqah. Dan Hariz :P

tak dapat nak story lebih la sebab takde gamba . Huhu takpelah. Doakan aku ada rezeki lebih so aku boleh beli kamera :)

Hihihi. Tata.


No comments:

nota rawak

dah masuk bulan lima, hidup aku masih dibawah. belum dapat kerja. aku nak kerja. aku perlukan sumber kewangan.  kurang 30 hari nak puasa. ...