Wednesday, 6 November 2013

#myfirsttime - Skytrex Adventure

Hai
Semalam bersamaan 5 Nov 2013, aku gi main Skytrex.

Apa itu Skytrex?
SKYTREX Adventure provides an organized outdoor ‘eco-recreational cum educational’ activity which will take the participants from tree to tree via series of aerial obstacles suspended at 3 meters to 22 meters in the air.

The first of its kind in Malaysia, SKYTREX Adventure is a place where you can enjoy jungle trekking from a height never reached before – via the canopy! Test your agility, challenge your fear, walk, crawl, glide and swing through our different challenges in the sky, in total safety while appreciating the wonders of the Malaysian Tropical Rain Forest.


More info : http://www.skytrex-adventure.com/

Untuk tempahan, hanya boleh dibuat secara online. Dan setiap sesi ada diberitahu berapa limit orang.

Kitorang amek Extreme Challenge. Memang extreme bak hang. Aku kat atas tu menyumpah2 haha. Kat atas tu tak takut tinggi tau tapi takut goyang2. Obstacle ada dalam 30 kot. Entah lah.

Malam 5 Nov tu aku tidur rumah Ewa. Esoknya konon nak bangun awal nak buat sarapan. Hampeh. Aku bangun lewat ewa pun sama. Last2 siap2 terus gerak amek rakan2 Ewa.
Pastu tetiba baru tahu yang aku terlebih booking T_T
Kemudian aku call la sape2 yang nak ganti, last2 ada jugak iaitu Amira Nasrun. Haha thanks Mira :*

Pengalaman?
Terbaik aa walaupun kat atas tu aku menyumpah2 taknak main lagi dah.
Kat atas tu takde la gayat sangat , em tak gayat actually, tapi nak melepasi halangan tu memikir dua tiga kali. Disebabkan tangan aku ni memang kuat lah sangat maka aku jadi payah gila. Lagi satu sebab aku ni boleh tahan ringan HAHAHA so kat atas tu aku bergoyang kuat betul HAHAHA.

Bangang

Papepun thanks kepada Ewa sebab ngajo aku benda2 pelik ni haha.

Jom enjoice picture :P

Gambar ada yang ihsan Pet (Kawan Ewa). Camera aku tak guna sebab battery low pasal guna Waze T_T



time ni aku terjatuh haha






Dan harini aku sakit badan T_________T

on the way menjadi dewasa (kot)

Menjadi dewasa. Tidak pernah diberitahu oleh sesiapa bahawa menjadi dewasa adalah berarti menjadi manusia yang harus membuat pilihan. Life i...