Edisi Jelajah : Part 2, KLCC.

Edisi Jelajah : KLCC
Date : 14 September 2010

Untuk edisi jelajah kali ini, aku telah mengembara ke KLCC. Bukan lah mengembara sangat, lebih kepada lepak dengan member. Best sangat. Tapi macam biasalah, tak cukup korum ! Aihhhhhh !

Plannya dah lama, sebelum hari raya aku dah cakap dengan diorang nak keluar hari selasa ni. Jadi aku memang kena utamakan mana yang dahulu lah kan kan?

Yang join kali ni ialah Aku, Syafiq, Alep, Teah, Ewa dan Izyan. Plan nak jumpa kat KLCC pukul 12, tapi aku, paham-paham lah memang aku takkan siap awal la kan. Hehehehe :P

Kitorang tengok movie Resident Evil Afterlife. Aku tanak spoilkan mood korang, tapi aku bagi 3.8 je. Ni pada pendapat aku. HEHE. Ending dia? -.-' Tapi minah tu memang lincah. Hehe banyak kali gak la aku mencarut dalam ni terkejut punya pasai. Grrr.



Dah habis tengok movie, makan lah kan apalagi. Lagipun Ewa nak rasa aku punya carbonara. Haha haa tu pun alasan kenapa aku lambat sebab aku nak masak. Hehe. Kat burger king, macam macam yang kitorang dah borakkan. Sape sape yang kena kutuk dengan aku, padan muka. Sape suruh carik pasal. Damn you boom boom :P banyak jugak cerita hot yang aku dah berjaya dengar hehe. Yang paling tak boleh tahan pasal Alep gaduh dengan Megat pasal MLM, cerita Abe pergi Matriks Kedah dan macam-macam cerita lagi. Termasuk lah jugak masalah cinta~ Lalaalalalala~


 Teah cun! Hahaha. masa ni dorang tunggu aku dengan syafiq.
Syafiq Sallehuddin dan Mohamad Alep. Wahahaha gossip boyyyy~ Shafiq otp dengan Aiman .

Aku dan Ewa. Lihatlahh, aku memang suka pakai baju kurung :)
Teah dan Izyan. BFF :))

Apa alep gelak macam tu HAHA.
HAHA i love you :))

Apapun, memang seronok lah kan hari tu.

Thank you kawan-kawan. Aiman kalau ada mesti lagi best best kan kan ? :)

Credit : Alep, Syafiq, Ewa, Teah dan Yan (tak pasal pasal ko terlibat sekali HAHA)

Comments

Popular posts from this blog

30 Minit di Pusat Transit Gelandangan Kuala Lumpur

#EdisiJelajah - Peta Malaysia

Resepi Mudah - Macaroni and Cheese Ayam